De nieuwe technologische doorbraak van Kingspan Geïsoleerde Panelen: lagere levensduurkosten voor gebouwen en betere milieuprestatie. IPN-QuadCore zorgt voor een verbetering van 20% in thermische isolatie ten opzichte van standaard met polyurethaan geïsoleerde paneelkernen. De lambda-waarde van slechts 0,018w/mK is de beste binnen de sector.
 
Op 3 en 4 februari 2016 vindt in Brussels Expo de 12e editie van de Dag van de Openbare Ruimte plaats, de toonaangevende Belgische vakbeurs met lezingen op het gebied van ontwerp, inrichting, onderhoud en beheer van openbare ruimte.

Brussels Expo, Paleis 3
wo: 10.00u - 21.00u / do: 10.00u - 17.00u
 
Reysitop®, een Polyrey innovatie, is een uitzonderlijk product, dat exclusief design en ingenieuze technologie combineert. Oppervlaktestructuren, geïnspireerd door steen, metaal en hout, geven het plaatmateriaal een authentiek en exclusief karakter. PROTECT+ technologie garandeert een verhoogde weerstand tegen krassen, schokken en hoge temperaturen, waardoor het materiaal geschikt is voor intensief gebruik.
 
De merknaam Equitone staat voor architectonische gevelbekledingsmaterialen met wereldbekendheid.
Equitone verwijst naar de textuur en het uniek aanvoelen van vezelcement. Gevels bekleed met Equitone vezelcement materialen zijn dun, licht en vormvast. Het gebruik aan grondstoffen is sterk gereduceerd, de impact op het milieu is beperkt.
 
Häfeles tafel-draaibeslag levert functionele mogelijkheden waarvan u enkel kon dromen. Of waaraan u nooit dacht… Ideale oplossing voor ruimtes zoals een kleine keuken, bureau, wachtzaal, loft, vergaderruimte, kinderkamer of eetkamer. Creëer twee meubels in één: sideboard en tafel. De kast blijft toegankelijk en de opbergruimte kan volledig worden benut.
 
Ontdek de nieuwe generatie isolatieglas: Sanco TPS4SG van Lerobel, isolatieglas met thermoplast spacer bij structurele beglazing Voordelen: lagere U-waarde, lage waterdamp-doorlaatbaarheid, mooier design, hoger confort, minder risico op randcondensatie, meer technische mogelijkheden, perfect dichte hoeken…
 
XS wall, de enige draagmuur van 12cm! De slanke XS wall staat voor een intelligent en doordacht muurconcept, afgestemd op de wensen van de hedendaagse bouwheer die compact wil wonen, zonder evenwel klein behuisd te zijn. Het muurconcept XS wall draagt minstens 2 verdiepingen + 1 dak!
 
Hou rekening met de visuele communicatie van bij het ontwerp! Westerstrand specialist in visuele communicatie, informatiedisplays en uurwerksystemen voor openbare plaatsen zoals stations, sportcomplexen, bedrijven, culturele centra enz..
 
Oplossingen en kwaliteitsproducten voor uitrusting en inrichting van industriële en andere utilitaire gebouwen: vloeren, wanden, daken, deuren, luiken, rekken, kantoorunits, garderobekasten en lockers, signalisatie, werfzeilen, enz…
 Wenst u ook een product of uw activiteit in de kijker te zetten via System Mailing?
 
 
System mailing nv - Handelsstraat 21 - 8020 OostkampKlik hier voor de online versie van deze nieuwsbrief.
Deze mail is automatisch verstuurd naar %PERS_EMAIL%, gelieve niet te antwoorden op deze mail.
Voor alle vragen kan je bij ons terecht op info@system-mailing.be of op onze website www.system-mailing.be.
Klik hier om uit te schrijven, om in te schrijven, klik hier.