StoTherm Classic - de standaard voor gevelisolatiesystemen. De hoge stoot- en slagvastheid, de maximale scheurvastheid en de volledig cementvrije systeemcomponenten maken van StoTherm Classic een technisch superieur gevelisolatiesysteem.
 
Met de zelfegaliserende vloeren van Cemart kunnen grote oppervlaktes in korte tijd zonder naden gelegd worden. Deze vloeren zijn krimparm en spanningsvrij en worden toegepast zowel in utiliteitsbouw als in woningen. Geschikt zowel als eindvloer (magazijnen, galerijen, lofts) alsook als ondervloeren voor parket, linoleum, tegels, tapijt, epoxy, polyurethaan, ...
 
Forster Unico XS creëert een nieuwe maatstaf op het gebied van thermisch onderbroken stalen ramen. De profielen zijn superslank voor een grotere lichtinval en voor meer transparantie. De slanke profielaanzichten verenigen het architectonisch design, het comfort en het welbehagen met uitstekende isolatiewaarden die zowel op akoestisch als op thermisch gebied beantwoorden aan de meest recente eisen.
 
Met PerfectSense oppervlaktestructuur tilt EGGER zijn decoratief plaatmateriaal, dankzij de nieuwste UV-technologie (CCI - Calander Coating Inert) naar een nieuw kwaliteitsniveau dat het visuele aan het tactiele koppelt. PerfectSense mat voelt warm en zijdezacht aan en is bovendien fingerprint proof en de Perfect-Sense gloss imponeert door zijn spiegelglans.
 
De functionele beslagtechniek achter Häfele 'FREE' zorgt voor een meerwaarde in uw dagelijks leven. Slanker: vlakke opbouw en modern design, passend in elk interieur. Lichter: weldoordachte techniek zorgt voor een uniek bedieningsgevoel met een minimale openings-weerstand en vloeiende bewegingen. Eenvoudiger: tijdbesparende montage.
 
Bent u op zoek naar een aluminium of inox brievenbus (op maat)? Klik dan hier. De Larob-brievenbus die u nu kiest, is voor jaren. Met meer dan 40 jaar ervaring biedt Larob voor ieder wat wils. Zowel voor thuis, appartementen als beroepsmatig bent u aan het juiste adres.
 
Parcolux en Parcostone, de nieuwe generatie vloer- en wandbekleding, 100% waterbestendig en antislip en daardoor de ideale bekleding voor vochtige ruimtes zoals keukens, badkamers, fitnessruimtes, spa, welness, ... Door de grote bestendigheid voor slijtage, vlekken, UV-licht zijn Parcolux en Parcostone ook uitstekend geschikt voor de horeca, publieke gebouwen, rusthuizen, klaslokalen, toonzalen, ...
 
De nieuwe multifunctionele bouwplaat, Permoxxboard is onbrandbaar, geluidsisolerend en stootvast. Permoxxboard voldoet aan de strenge Europese eisen en is A1 gecertificeerd. Permoxxboard heeft hoge uitrekwaarden en het is sterk en stootvast. Bovendien is Permoxxboard ongevoelig voor ongedierte zoals boktor, houtworm. Permoxxboard is asbestvrij en is reukloos.
 
Marny stelt een uitgebreid gamma aan Lockers voor. Nieuw voor Europa zijn de OZ Loka Lockers in plastic (PE - Poly-Ethyleen). Beschikbaar in 25 verschillende kleuren, sterk, UV-stabiel, roestvrij, graffiti resistent, onderhoudvriendelijk en resistent aan zout en meeste zuren. Voor scholen, industrie, zwembaden, sport en fitnesscentra, … ideaal voor elke openluchttoepassing. 15 jaar garantie!
 
Kwaliteitsproducten en oplossingen voor uitrusting en inrichting van industriële en andere utilitaire gebouwen: vloeren, wanden, daken, deuren, luiken, rekken, kantoorunits, garderobekasten en lockers, signalisatie, werfzeilen, enz…
 Wenst u ook een product of uw activiteit in de kijker te zetten via System Mailing?
 
 
System mailing nv - Handelsstraat 21 - 8020 OostkampKlik hier voor de online versie van deze nieuwsbrief.
Deze mail is automatisch verstuurd naar %PERS_EMAIL%, gelieve niet te antwoorden op deze mail.
Voor alle vragen kan je bij ons terecht op info@system-mailing.be of op onze website www.system-mailing.be.
Klik hier om uit te schrijven, om in te schrijven, klik hier.